Εγκαίνια Εκλογικού Επιτελείου

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Βασίλη Δημητριάδη, τέως Υφυπουργού Ναυτιλίας και Υποψήφιου Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λεμεσού.

Εκατοντάδες Λεμεσιανοί από την πόλη και επαρχία μαζεύτηκαν στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ 115 δίνοντας ισχυρή ώθηση στην υποψηφιότητα του Βασίλη.

Το παρόν τους έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) κα. Αννίτα Δημητρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗΠΑ) κ. Μάριος Καρογιάν, ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και άλλοι πολιτειακοί αξιωματούχοι και υποψήφιοι.

Στο μήνυμα του ο Βασίλης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το όραμα μας για τον ΕΟΑ Λεμεσού δεν περιορίζεται στο να καταστήσουμε τον Οργανισμό λειτουργικό και βιώσιμο. Θέλουμε να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της πόλης και επαρχίας και να συμβάλλουμε καταλυτικά στην επίλυση τους. Αν οι πολίτες μας εμπιστευτούν με τη ψήφο τους, να είναι βέβαιοι ότι θα πορευτούμε με τις πιο κάτω αδιαπραγμάτευτες αρχές και στόχους:

 Έξυπνη – Λειτουργική – Πράσινη – Ισόνομη – Διαφανής – Ανάπτυξη!

Ακούγονται αρκετά για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει αυτό το νέο εγχείρημα. Η μεταρρύθμιση όμως είναι καταδικασμένη να επιτύχει και εμείς είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Γι’ αυτό, από την 1η Ιουλίου, αν οι πολίτες μας εμπιστευτούν θα σηκώσουμε μανίκια και με σκληρή δουλειά να θέσουμε γερά θεμέλια για να υλοποιήσουμε το όραμα μας. Στόχος μου σε 5 χρόνια από σήμερα να νιώθετε περήφανοι για την επιλογή σας.»

Στα πλαίσια των εγκαινίων παρουσιάσαμε ένα μικρό φιλμάκι που ενημερώνει για τις αρμοδιότητες του ΕΟΑ και τον τρόπο που επιδιώκουμε να τον υπηρετήσουμε. Το φιλμάκι είναι διαθέσιμο στον πιο κάτω σύνδεσμο:  Ελάτε να το τρέξουμε ΜΑΖΙ! (youtube.com)

Συνεχίζουμε την πορεία προς τις εκλογές και τον διάλογο με τους πολίτες με συγκεντρώσεις στις κοινότητες της Λεμεσού. Επόμενος σημαντικός σταθμός η 19η Μαρτίου (Λανίτειο Θέατρο – 7μμ), όπου θα παρουσιαστεί το όραμα και οι προγραμματικές θέσεις της υποψηφιότητας μας για τον ΕΟΑ Λεμεσού.