Δελτίο Τύπου – Παρουσίαση Οράματος και Προτάσεων

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Λανίτειο Θέατρο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου, η παρουσίαση του οράματος και των προγραμματικών θέσεων του Βασίλη Δημητριάδη, τέως Υφυπουργού Ναυτιλίας και Υποψήφιου Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λεμεσού.

Ο Βασίλης αναφέρθηκε στο μεγάλο στοίχημα της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης το οποίο για να κερδηθεί προϋποθέτει, όπως τόνισε, συνέργειες και συνεργασίες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν συγκεκριμένες δράσεις, προτάσεις αλλά και πρακτικές διοίκησης που μπορούν να στηρίξουν την Έξυπνη, Λειτουργική, Πράσινη, Ισόνομη και Διαφανή Ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

Παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο δημόσιας διοίκησης βασισμένο στις αρχές της διοίκησης ολικής ποιότητας, ο Βασίλης ανέφερε:

«Όραμα μας η λειτουργία ενός Οργανισμού σύγχρονου, αποτελεσματικού, ευέλικτου και αξιόπιστου με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Δημιουργούμε μια νέα σχέση Δημόσιου Οργανισμού-Πολίτη όπου τα στελέχη του Οργανισμού θα είναι υπεύθυνοι και συμμέτοχοι στη λειτουργία του Οργανισμού με τους πολίτες να έχουν ουσιαστικό λόγο και ρόλο. Σας καλώ να μας εμπιστευτείτε και να μου δώσετε με την ψήφο σας τη δύναμη να χτίσουμε ένα Οργανισμό πρότυπο που θα δώσει προστιθέμενη αξία στη ποιότητα ζωής των πολιτών της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.»

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν εκ μέρους των κοινοβουλευτικών κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Βασίλη, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) κα. Αννίτα Δημητρίου και ο Επαρχιακός Γραμματέας της Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗΠΑ) κ.Λεωνίδας Φωτιάδης εκ μέρους του Προέδρου της κ. Μάριος Καρογιάν. Εκ μέρους των φίλων και υποστηρικτών του Βασίλη, μίλησαν ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας Λεμεσού κ. Ντίνος Έλληνας και η πρώην Ανώτερη Δικηγόρος της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων κα. Μαρία Αλεξάνδρου.